Válasz a Párbeszéd Magyarországért nyílt levelére!

A Párbeszéd Magyarországért képviselőjelöltje nyílt levélben keresett meg azzal a céllal, hogy közös videóban buzdítsunk oltásra.

Hosszú idő kellett ugyan, de végül a Gyurcsány vezette baloldalon is belátták, hogy a vakcinaellenes harcuk káoszba és hiteltelenségbe fulladt.

Válaszlevelemet alább olvashatják:

Tisztelt Béres Úr!

Levelét nehezen tudom értelmezni, mivel rég elmúlt már április elseje.

Láthatóan nyomon követi a közösségi oldalaimat, ezért biztos tisztában van azzal, hogy én az első naptól az oltás mellett kampányolok.

Megértem, hogy mára Önnek is igen kellemetlen az, amit a Párbeszéd Magyarországért párttársai az elmúlt hónapokban tettek vagy inkább nem tettek.

Amennyiben esetleg nem emlékezne, szívesen segítek, hogy az elmúlt időszakban milyen megszólalásokat, illetve fizetett hirdetéseket közöltek az ellenzéki összefogás pártjai és tagjai:

A Párbeszéd szerint „A nyugdíjasoknak az engedély nélküli kínai oltást szánja a Fidesz-kormány."
Szabó Tímea: „A kormány bukott járványkezelése miatt itthon nemcsak a halálos áldozatok száma drámai nemzetközi viszonylatban, de az oltással kapcsolatos bizalmatlanság is jóval nagyobb, mint az Unió többi országában. Mindkettő vaskosan Orbán Viktor felelőssége.”

Az Önök főnöke, Gyurcsány Ferenc így buzdított oltásra: „Jól teszed, ha csak olyan vakcinát használsz, amit engedélyeztek az EU-ban!”
A DK az alábbi fizetett hirdetéseket tette közzé: „Oltásra IGEN, az EU-ban nem engedélyezett kínai vakcinára NEM! Írd alá a petíciónkat!"; „Ezért indítottunk petíciót a kínai vakcina ellen. Írd alá te is!"; „Petíciót indítottunk, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az európai gyógyszerügynökség."

Fekete-Győr András szerint a „KÍNAI VAKCINA: ELŐBB A KORMÁNYTAGOKAT OLTSÁK BE! ...ezek a vakcinák a nyugati cégek védőoltásaihoz képest jóval átláthatatlanabb módon készültek, és még a megfelelő európai hatóságok engedélyét sem kapták meg.”

Arató Gergely: „A magyar polgárok jó része nem kér az EU által nem engedélyezett, zavaros módon beszerzett orosz és kínai vakcinából! Az európai magyarok megérdemlik a biztonságos oltást!”

Kálmán Olga: „Jobban bízok az Európai Gyógyszerügynökség politikai függetlenségében.”

Tóth Bertalan: „Miért akar olyan kínai készítménnyel oltatni, amit nálunk nem vizsgáltak? Az, hogy egymillió embert más országokban mivel oltanak, az ottani kormány felelőssége!!! A Fidesz-rezsimé meg az, hogy a magyar emberek biztonságos oltóanyagot kapjanak!”

Z. Kárpáti Dániel: „Senkitől nem lehet megtagadni az oltás lehetőségét, de csak a biztonságos, ellenőrzött vakcinával. A Jobbik véleménye szerint a kínai és az orosz szer egyelőre nem felel meg ezeknek a feltételeknek.”

Hosszú idő kellett ugyan, de végül Önök is belátták, hogy a baloldal vakcinaellenes harca káoszba és hiteltelenségbe fulladt.
Az Önök hitelességét azonban sem Orbán Viktor miniszterelnök úr, sem mi, Fideszes politikusok nem adhatjuk vissza.

A kormánypárti képviselők, a kormány tagjai és az állami vezetők, közöttük én is minden, a koronavírussal kapcsolatos nyilatkozatomban, interjúmban, beszédemben és a közösségi oldalaimon való megosztásaimban a járvány súlyosságára, az emberi életek védelmére, az egészség megőrzésére, a megfelelő védekezésre, a védőoltásokra való regisztrációra és a vakcinák származástól független beadására hívtam fel a figyelmet.

Ez a jövőben sem fog változni! Nekünk Magyarország és a magyar emberek az elsők.

Tisztelt Béres Úr!

Az elmúlt hónapokban számos baloldali politikus az orosz és kínai vakcina ellen kampányolt, majd végül mégis (több esetben titokban) ezekkel a vakcinákkal oltatták be magukat. Szomorú, hogy a Gyurcsány vezette baloldal nem állt ki a Kormány mellett, helyette inkább álhírekkel próbálták meg elbizonytalanítani az embereket. Remélem, hogy a készülő videóban valóban az oltás fontosságáról fognak beszélni, mivel a baloldal, - többek között párttársa- , Szabó Tímea is korábban határozati javaslatot kezdeményezett a Parlamentben, amelynek indoklásában le akarták beszélni az embereket egyes oltásokról.

A közös videóban való szereplésről köszönettel lemondok, Önöknek sok sikert kívánok hozzá.

Bízom benne, hogy a jövőben támogatni fogják a Kormány védekezéssel kapcsolatos intézkedéseit és abban is, hogy nem akadályozzák a járványkezelés sikerességét.

Tisztelettel,

Vitályos Eszter

A legkisebb településeken, a legkisebb vállalkozásoknak, 2-10 millió forintos támogatás – a tavasszal induló Magyar falu vállalkozás-újraindítási program a hazai mikrovállalkozások megerősítését…

Most éppen lefelé tartó íve van a koronavírus-járványnak itthon!

Peti Sándor fotóművész kulturális és közéleti munkája, a 10 éve megalakult DunArt Képzőművészeti Egyesület megalapításában és vezetésében vállalt meghatározó szerepe, szociális érzékenysége alkalmassá…

Ha ma valaki Donald Tusk tweetjeit a szerző ismerete nélkül olvasná, azt hihetné, hogy a liberálisok és nem a szebb időket is megélt Európai Néppárt elnökének szavait olvassa...

Tusk szerint…

Április 19-én nyitnak az óvodák és az alsó tagozatosok újra iskolába járhatnak.

Ez azért vált lehetővé, mert jól halad a magyar lakosság oltása, mert alapvetően lezárult a köznevelésben dolgozók oltása…

Kiderült, mekkora bakot lőtt a baloldal az oltásellenességgel!

Terjeszd a valóságot a közösségi médiában!
Klikkelj a Forrást nézem, kedvelem ott linkre, majd kedveld, oszd meg az eredeti posztot!

Országos politika

Közélet

Helyi erők

Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád-Csanád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Sajtó